A LA CARTE
Voorgerechten
Carpaccio van provençaals geschroeid Belgish rund wit blauw / arbequina olijfolie met truffel / jonge sla scheuten / grana padano
€ 22
Reuzengamba's 'wild catch' / salsa tomaat / jonge slascheuten / tuinkruiden / basilicummayonaise € 23
*Kaaskroketjes met een slaatje € 17
Kroketjes van grijze garnalen met een slaatje € 23
Zuiderse bouillabaisse / noordzeevis / reuze gamba 'wild catch' / tuinkruiden / toast / home made rouille € 23
*Asperges AAA Zuiders met gesmolten tomaat / Arbequina olijfolie met truffel / raketsla en Grana Padano € 22
Asperges AAA / mousselinesaus / grijze Noordzeegarnalen / kruidenolie € 25
*(kan ook vegetarisch zonder garnalen 22€)
Hoofdgerechten:
*Asperges AAA / mousselinesaus / grijze Noordzee garnalen / kruidenolie € 35
Gebakken zeetong sla / frietjes / huisgemaakte mayonaise € 38
Gebakken reuzengamba's 'wild catch' / salsa tomaat / jonge slascheuten / tuinkruiden / basilicummayonaise € 33
Vis volgens verse aanvoer / eerste lenteprimeurs / jus met ricotta en oregano / linguine / salsa verde € 34
Zuiderse bouillabaisse / Noordzeevis / reuze gamba "wild catch" / tuinkruiden / toast / home made rouille € 33
Lamskroontje met kruidenpersillade / salsa puntpaprika / aubergine / courgette / aardappelgratin / jus met rozemarijn € 38
Belgische filet pur/ frietjes / sla / saus : peper , archiduc , béarnaise , Gorgonzola € 37
Ierse Herford rib eye / frietjes / sla / saus : peper , archiduc , béarnaise , Gorgonzola € 37
Gerechten met * zijn vegetarischVanaf 5 personen werken we met ons keuzemenu, teneinde de gerechten optimaal te kunnen verzorgen.
Mogen wij vriendelijk vragen om op zaterdagavond en zondagmiddag minimum een voor-en-hoofdgerecht of ons meerkeuzemenu te nemen. Dank voor uw begrip.
Warme dranken
Al onze koffie’s zijn op lage temperatuur gebrand
Espresso
4€
Mokka
4€
Cappuccino
5€
Caffè Latte
5€
Thee
4,5€
Irish, Italian, Hasseltse, French koffie
11€
Nagerechten:
Sablé tournée van aardbeien / rabarber / mascarpone / vanille / basilicum € 13
Vers gedraaid vanille ijs / Bellemse aardbeien / frambozencoulis € 13
Klassieke crème brûlée met Bourbonvanille € 10
Home made chocoladeschuim € 10
Huisgemaakte café glacé (min. per 2 personen) € 11 p.p.
Vers gedraaid roomijs met Bourbon vanille € 10
Bourbonvanille roomijs met warme chocolade € 12
Geselecteerde kaas van erkend kaasmeester "Van Tricht" € 14
Begeleidende wijn of madeira 7 € per glas
Gerechten met * zijn vegetarisch
Opgelet: de samenstelling van de bereidingen kan veranderen
Voor de kids: vraag naar de kinderkaart
Indien U allergisch bent of voedselintolerantie heeft voor bepaalde voedingswaren, meld het ons, dan kunnen we de gerechten aanpassen.
Vanaf 5 personen raden wij onze menuformule aan, teneinde de gerechten optimaal te kunnen verzorgen.
Wij maken één rekening per tafel.